Veol podcast

2024.03.16. 07:00

Rengeteg sikert ért el iskolaigazgatóként, de a család a legfontosabb a Pro Meritis Arany Emlékéremmel kitüntetett Horváth Szilárd számára (podcast)

Napközis nevelőként kezdte a pályafutását Veszprémben, az akkori Bem József Általános Iskolában, majd felső tagozaton tanított, aztán osztályfőnök, később igazgatóhelyettes lett Horváth Szilárd. 2000-ben összevonták a Bemet a Széchenyi iskolával, 2003-ban felvették a Deák nevet és tíz év igazgatóhelyettesi időszak után 2006-ban igazgatónak választották – a műsor vendége Horváth Szilárd, a Deák iskola Pro Meritis Arany Emlékéremmel kitüntetett igazgatója.

Veol.hu

Horváth Szilárd a beszélgetés során elmondta, bár Zircen született, de ős veszprémi. A pályaválasztás idején volt, hogy ötvös akart lenni, de hamar meggondolta magát. Szombathelyre vették fel, itt végzett történelem-művelődésszervező szakon. 

A műsor vendége Horváth Szilárd, a Deák iskola Pro Meritis Arany Emlékéremmel kitüntetett igazgatója.
A műsor vendége Horváth Szilárd, a Deák iskola Pro Meritis Arany Emlékéremmel kitüntetett igazgatója.
Fotó: Komaniczki Zoltán

Már a szombathelyi tanulmányai alatt elkezdte a pedagóguspályát a veszprémi Bem József Általános Iskolában, ahol igazgatóhelyettes volt, amikor összevonták a Bemet a Széchenyi iskolával - 2003-ban felvették a Deák nevet és tíz év igazgatóhelyettesi időszak után 2006-ban igazgatónak választották. Horváth Szilárd számára a család a legfontosabb - nincs és nem is lehet olyan, ami ezt felülírhatná. Szereti a sportot, a technikai sportokat, a sebességet. Tenisz és labdarúgás az a két sportág, amit űz, sokat vitorlázott.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában