Könyvfalók Ajkán

Október 6-án az Országos Könyvtári Napok programjai között került megrendezésre az ajkai Bogáncs gyermekkönyvtár Könyvfaló című olvasópályázatának eredményhirdetése.

Forrás: Ajka Városi Könyvtár/Facebook

Az olvasójáték március 1-jétől szeptember 30-ig tartott, ez idő alatt összesen 220 pályázati lap érkezett be. A gyermekkönyvtár olvasói az általuk választott és kikölcsönzött könyvekkel vehettek részt a játékon. A 10 legeredményesebb tanuló könyvjutalomban részesült. Az összes pályázó között a gyermekkönyvtárosok még további 10 ajándékcsomagot sorsoltak ki.

A Bogáncs gyermekkönyvtár „legéhesebb” könyvfalója Kőmüves Anna, a Fekete-Vörösmarty iskola 4. osztályos tanulója lett, aki 50 könyvet olvasott el.

Fotó: Ajka Városi Könyvtár/Facebook

A díjátadót a Molnár Gábor iskola tehetséges tanulóiból 3 éve alakult Romazuri zenekar műsora színesítette, akik a tradicionális roma zenét ötvözik a mai populárisabb zenei világgal. Felkészítő tanáraik: Marton Noémi és Szélessy Balázs.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában