Takács Nikolas ezúttal is megpróbál a minőségre törekedni

Az Őszi Hacacáré egyik sztárvendége Takács Nikolas volt. Az ország a 2010-es X-Faktorban ismerte meg őt, amikor Loenard Cohen Hallelujah című dalának remek előadásával levette a közönséget és a zsűrit is a lábáról. A népszerű slágert természetesen el­énekelte Vámoson is, ahol a fellépése után nyilatkozott lapunknak.

Molnár Sándor

Takács Nikolas jól érezte magát Nemesvámoson, mert látta a közönségen, hogy ismerik a dalokat Fotó: önkormányzat/Balássi Anett

Nikolas elmondta, hogy remek élményei vannak a tehetségkutató versenyről. Nagyon jókor jött számára az X-Faktor, amely természetesen nehéz volt, de minden pillanatát nagyon élvezte.

– Úgy gondolok rá vissza, hogy egy elképesztően jó kiképzőtábor volt, mert mindenre megtanítottak, amire tudtak, próbáltak felkészíteni, amire tudtak, és jók voltak az emberek, akik ott voltak körülöttünk. Csak jót mondhatok róla – fogalmazott.

A Hallelujah-t – karrierje során már ki tudja hányadszor – elénekelte Nemesvámoson is. Kíváncsi voltam rá, hogy hogyan éli ezt meg.

– Úgy gondolom, hogy mindig máshogy éneklem, mert az ember is mindig máshogy kel fel az adott napon. Ha pedig élő zenekar van, akkor meg pláne, mert amit hoz a zongorista, azt próbálom figyelni, befogadni, és azt továbbadom – mesélte.

Takács Nikolas jól érezte magát Nemesvámoson, mert látta a közönségen,
hogy ismerik a dalokat Fotó: önkormányzat/Balássi Anett

Mivel azt tapasztaltam, hogy viszonylag keveset ír Nikolasról a sajtó, rákérdeztem arra is, hogy mi lehet ennek az oka. – Kevés olyan műsor van, ahol én nagyon szívesen szerepelnék. Ahol tényleg arról szól a műsor, hogy rólam beszélgetünk, hogy mit képviselek, mit próbálok átadni, és nem kell bohócot csinálni magamból. Egyre kevesebb ilyen van, ez a kereskedelmi tévének rossz iránya, de remélem, ez változni fog. Nagy öröm számomra, ha van egy értékes műsor, és meghívnak, mert akkor kiélvezem az adott helyzetet. A bulvárszereplésem az egyenlő a nullával. Próbálok a zenével és azzal szerepelni, ami úgy gondolom, hogy a közönségemre tartozik – mondta a népszerű énekes, akitől megtudom még, hogy végigturnézta az elmúlt hónapokat, és most készülnek a dalai. 2020-ban szerepelt A Dal című műsorban, azóta nem született új szerzemény, ezért úgy érzi, hogy most van itt az ideje, mert van mit és van kikkel elkészítenie. Az új dalokról annyit árult el, hogy eklektikusak lesznek, lesz bennük ebből is, abból is, hogy pontosan milyen stílu­súak lesznek, azt még nem tudja, de, mint ahogy az elmúlt 11 évben, most is megpróbál a minőségre törekedni.

A beszélgetés végén az is kiderült, hogy a hangulatától függ, hogy éppen milyen kalapot visel Nikolas. Jelenleg nincs sok kalapja, mert többet közülük felajánlott aukciókra, és az ezekből befolyt bevételek jó helyre kerültek. Nemesvámoson jól érezte magát, mert látta a közönségen, hogy ismerik a dalokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában