Veol podcast

2024.02.03. 19:54

Sikeres esztendőt zárt 2023 decemberében az Agóra Veszprém Kulturális Központ (Podcast)

A sikerhez vezető úton nagy szerepet játszott, hogy különleges év volt a tavalyi, hiszen az intézmény is nagyon sokat profitált a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program támogatási lehetőségeiből.

Veol.hu

Neveda Amália igazgató Juhász-Léhi Istvánnak, a veol.hu újságírójának nyilatkozva részletezte: három éven keresztül szervezték az EKF-fel kapcsolatos eseményeket, ezek között volt közösségfejlesztő projekt, nagyon jól sikerültek a Jutasi Piknik programjai, emlékezetes kezdeményezésük volt a Nemzetiségi Fesztivál, a Veszprémben működő nemzetiségi egyesületek, szervezetek nagyszabású ünnepe. Ezeken kívül természetesen a hagyományos programok is megvalósultak, és még egy  multifunkcionális prezentációs eszközt is kaptak, amelynek nagy hasznát veszik például a filmklub eseményei során. Az igazgató elmondta,  nagy szerepet játszik az Agóra rendezvényeinek még sikeresebb megvalósításában, hogy szeptemberben átadták a megújult Táborállás parkot, a kivitelezés során különös figyelmet fordítottak a korábban többször bosszúságot okozó akusztikai problémák kiküszöbölésére.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában