MTD Hungária megye I

2018.11.27. 09:59

Megyei foci: az év utolsó álomcsapata

Természetesen az esztendő záró játéknapján is több remek egyéni teljesítmény akadt az MTD Hungária megye I-es labdarúgóbajnokságban. Íme, idei utolsó álomcsapatunk!

Horváth Gábor

A tihanyiakat erősítő Farkas László (középen) ezúttal is remekül fogta össze csapata középpályáját

Fotó: Penovác Károly/Napló

A második helyen telelő balatonfürediek hozták a kötelezőt, igaz, nagyobb arányú siker helyett ezúttal csak szolid győzelmet arattak otthon a Gyulafirátót ellen (2-0). A Balaton-partiaktól Ujvári Ádámot válogattuk be csapatunkba.

A negyedik helyen álló Tihanyi FC remek meccset játszott a Magyarpolánnyal. A félszigetiek több, mint egy félidőt voltak emberhátrányban, a vendégek nem futballoztak rosszul, de helyzeteiket kihagyták, a végeredmény 5-1 lett. Farkas László kiváló teljesítményt nyújtott, gólt is lőtt, ahogyan a hazaiak kapusa, Endresz Attila is dicsérhető.

A tihanyiakat erősítő Farkas László (középen) ezúttal is remekül fogta össze csapata középpályáját
Fotó: Penovác Károly/Napló

Az éllovas VLS Veszprém elgázolta (7-0) idegenben az Ajka Kristályt, amely pedig remek formában várta a meccset. A vendégektől heten is eredményesek voltak, mi Felber Patrikot és Domján Rolandot emeltük ki.

A tapolcaiak hátrányból fordítva nyertek alsóházi rangadót, az egyenlítő találatot Szabó Dániel szerezte az FC Zirc ellen, majd a hazaiak a hajrában még kétszer betaláltak (3-1).

A Várpalotai BSK két góllal vezetett a Devecser SE vendégeként (Ajkán), ám a házigazda egyenlíteni tudott (2-2). Paksai Márk találata nyitott a feltámadást.

A tabella harmadik helyén álló Úrkút SK begyűjtötte a három pontot, méghozzá Csetényben. A 3-0-ás vendégsikert hozó találkozóról az egyaránt eredményes Új Tamás és Miskei István került be együttesünkbe.

A forduló meccsét játszotta a Herend és a Sümeg VSE. Utóbbi 2-0-ra, majd 3-2-re is vezetett idegenben, de a hazaiak minden alkalommal felálltak. A győztes gólt végül Bujtor Béla vitte be a 92. percben, Mayer Dávid duplázott a mérkőzésen.

A pontvadászat a tizennyolcadik fordulóval a március 16-17-ei hétvégén folytatódik. Két mérkőzés ugyanakkor még hátravan idén: az elhalasztott Fűzfői AK-Úrkút SK, valamint a Tihanyi FC-Herend találkozókat december másodikán, vasárnap 13 órai kezdettel rendezik,

A góllövőlista élcsoportja: 1. Szedlacsek Balázs (Ajka Kristály) 25 gól, 2. Szabó Bence (VLS Veszprém) 24, 3. Gálfi Zoltán (VLS Veszprém 19), 4. Bencze János (VLS Veszprém) 18.

 

Kapus:

Endresz Attila (Tihanyi FC)

Hátvédek:

Szabó Dániel (Tapolca)

Ujvári Ádám (Balatonfüredi FC)

Felber Patrik (VLS Veszprém)

Új Tamás (Úrkút SK)

Középpályások:

Miskei István (Úrkút SK)

Farkas László (Tihanyi FC)

Domján Roland (VLS Veszprém)

Paksai Márk (Devecser SE)

Csatárok:

Mayer Dávid (Sümeg VSE)

Bujtor Béla (Sümeg VSE)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!