szavazás

2019.02.13. 19:28

Dönts 2018 sportpillanatáról!

A veszprémi sportbarátok immáron tizedik, jubileumi alkalommal ítélhetik oda a közönségdíjat, a tavalyi évhez hasonlóan, a három mértékadó veszprémi hírportál összefogásával.

Tizedik éve választhatja meg a sportszerető veszprémi közönség az év veszprémi sportpillanatát. A tavalyi év mintájára, egy közös szavazófelületen, három mértékadó veszprémi hírportál olvasói adhatják le a szavazataikat: a Vehirsport.hu, a Veol.hu és az ötletgazda Hajráveszprém.hu várja az olvasói voksokat.

A három híroldal szerkesztőségének tagjai állították össze a sportmenüt. Időrendi sorrendben haladva elevenítjük fel a veszprémi sportéletből azokat a mérkőzéseket, versenyeket, teljesítményeket, melyekről még bizonyára sokat fognak beszélni a veszprémi sportbarátok. A szubjektív összeállításba egyéni és csapatsportok egyaránt helyet kaptak. A végső döntés természetesen ezúttal is az olvasóké, várjuk a szavazatokat!

A szavazást 2019. február 18. hétfő 20:00-kor zárjuk, a végeredményt pedig a február 27-i sportévnyitó ünnepségen hozzuk nyilvánosságra!

Szavazni a cikk végén lehet!

2018. február 17.

Történelmi részvétel a téli olimpián

Kónya Ádám, a Veszprémi Sí Egylet versenyzőjeként városunk első téli olimpikonjaként vett részt a Phjongcshangban rendezett téli olimpián. A 2018. évi téli olimpiai játékokon 15 kilométeres síkfutásban és az egyéni sprintszámban indult. Előbbi számban 89., utóbbi versenyszámban a 67. helyen végzett.

Kónya Ádám Fotó: Czeglédi Zsolt/MTI

2018. április 15.

Sorozatban tizedik alkalommal is kupagyőztes a Telekom Veszprém

Bár az első félidőben még a Szeged vezetett, fordulás után az éppen Szegedre igazoló Alilovic vezetésével megfordította az állást a Veszprém, és ezzel sorozatban tizedszer hódították el a férfi kézilabda Magyar Kupát Nagy Lászlóék.

2018. április 15.

Fantasztikus duplázás a Taekwondo Eb-n

Az április 12-e és 15-e közt Mariborban megrendezett ITF Taekwondo Európa Bajnokságon Mucsy Petra, a Veszprémi TKD SE versenyzője erőtörésben egyéniben és csapatban is a dobogó legfelső fokára állhatott.

2018. május 8.

Súlylökőpárbaj a város szívében

Szépszámú közönség, nagyszerű hangulat, új egyéni csúcsok jellemezték az 1. Veszprémi Súlylökő Párbajt, amelyet különlegességét az adta, hogy először rendeztek köztéri súlylökő versenyt hazánkban.

2018. augusztus 12.

Elképesztő veszprémi úszósiker a glasgow-i Eb-n

A Balaton Úszó Klub 21 éves veszprémi versenyzője, Rasovszky Kristóf az 5 kilométeren aratott győzelme és a 10 kilométeren szerzett ezüstérme után a leghosszabb távon, 25 kilométeren is elsőként csapott célba. Ezzel a teljesítménnyel Kristóf lett az első olyan férfiúszó, aki Európa-bajnokságon mindhárom távon érmet szerzett.

2018. október 13.

Harmadszor is abszolválta a hosszú távú triatlon-világbajnokságot

A hawaii ironman világbajnokságon a Veszprémi Triatlon Egylet sportolója, Rónaszéki Balázs immáron harmadik alkalommal képviselhette városunkat. A hozzáértők által, a földkerekség egyik legkeményebb erőpróbájának tekintett versenyen a veszprémi vasember kategóriájában a 32. helyen végzett.

2018. október 20.

Bravúros győzelem a tavaly még elsőosztályú, listavezető MAFC otthonában

Az NB I/B Piros-csoport alapszakaszának ötödik fordulójában a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém a két veretlen csapat összecsapásán az utolsó negyedben fordította maga javára a mérkőzést. Mérész Csaba tanítványai erős önbizalom és kemény küzdelem révén arattak rendkívül fontos győzelmet a bajnoki címért folytatott küzdelemben.

2018. november 5.

Idegenben fektették két vállra a riválist a nyugati rangadón

A bajnokság negyedik helyén álló 1. Futsal Club Veszprém csapata a közvetlen előttük álló, bajnokaspiráns Haladás vendégeként arattak hatalmas győzelmet a mesterhármast szerző Tar Tamás vezérletével. A veszprémi csapat ezzel a győzelemmel megelőzte riválisát a tabellán.

2018. december 10.

Idén is veszprémi falmászó a Ninja Warrior győztese

A nagyvázsonyi Strommer Soma, a Veszprémi Sportmászó Egyesület 19 éves versenyzője révén az előző évhez hasonlóan ismét a királynék városából került ki az ország elsőszámú ninjája.

A Somával készült hosszabb interjú itt olvasható:

Szavazás:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában