Női labdarúgó NB II

2021.12.02. 09:13

Hat ajkai gól a Pápának

Magabiztos hazai siker született az FC Ajka-Pápai ELC Veszprém megyei rangadón a női labdarúgó NB II-ben.

Horváth Gábor

Az FC Ajka (zöld mezben) könnyedén tartotta otthon a pontokat a PELC ellen

Forrás: Penovác Károly/Napló

Az esélyesebb hazaiak a 18. percben szereztek vezetést, és az első félidőt követően 3-0-t mutatott az eredményjelző. Fordulás után újabb három ajkai találat következett, a PELC a 78. percben szépített.

 

Ez volt az FC Ajka negyedik sikere ebben a szezonban, a csapat az előző három körben nem talált legyőzőre. A pápaiak egy ponttal sereghajtók az NB II nyugati csoportjában.

 

Az FC Ajka szombaton a Kelen SC vendége lesz (10.00), a Pápa a Külker SC-t fogadja (12.00).

 

Eredmény: FC Ajka–Pápai ELC 6-1 (3-0). Ajka. Jv.: Bognár R. FC Ajka: Hidi – Simon I. (Papp Sz.), Hannig V., Schultz, Belovics A. (Bogdán), Bozsoki, Ferencz, Tamás-Kovács, Kádi (Gyenese M.), Vattai (Kovács N.), Beimli. Edző: Sipos Tamás.

 

Pápai ELC: Vecseri – Kovács G., Tolner, Várhelyi, Pődör, Schmera, Ruska, Schwendtner, András (Tóth J.), Szücs, Buzdor. Edző: Pődör Ákos.

 

Gólszerzők: Schultz (2), Ferencz, Simon Ivett, Hannig Viktória, Tamás-Kovács, ill. Várhelyi.

 

A bajnokság állása: 1. MOL Fehérvár FC 29 pont, 2. Budaörs (egy meccsel több) 29, 3. Szekszárd 28, ...8. FC Ajka 15, ...14. PELC 1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában