Téli Kupa

2021.12.31. 12:00

Nagypályás felkészülési sorozat kezdődik

Három csoportban, öt városban rendeznek Téli Kupa-mérkőzéseket, a nagypályás műfüves felkészülési tornán megye I.-es, megye II.-es és megye III.-as futballcsapatok vesznek részt.

Horváth Gábor

A Sümeg VSE a Balatonederics ellen kezd

Fotó: Penovác Károly/Napló

Ajkai, pápai és pétfürdői csoportokban hirdették meg a labdarúgó felkészülési Téli Kupát, a sorozat január nyolcadikán rajtol. 
Mindegyik csoportban hat-hat csapat szerepel. 


Az ajkai mezőnyben a résztvevők Ajkán és Tapolcán is játszanak. Az együttesek: Ajka Kristály, Balatonederics SC, Csabrendek FC, Herendi PSK, Magyarpolány SE, Sümeg VSE. 


Az első forduló programja, január 8., 10.00: Ajka Kristály–Herend, 12.00: Balatonederics–Sümeg VSE (Tapolcán), 12.00: Csabrendek–Magyarpolány. 


A pápai csoportban (a pápai és a veszprémi műfüves pályán) az Adorjánháza, a BKSE, a Pápai ELC A, a Pápai ELC B, a Somló SC és a Szilágyi DSE lép pályára hétvégente. 


Az első játéknapon, január 8., 10.00: PELC A–Somló SC, 11.00: PELC B–Szilágyi DSE (Veszprémben), 12.00: Adorjánháza–BKSE. 
Pétfürdőn a BKSE-Peremarton, a Csetény SE, az FC Zirc, az Ősi, a Péti MTE és az Öskü játszik felkészülési találkozókat. 


Az első forduló programja, január 8., 10.00: BKSE-Peremarton–FC Zirc, 12.00: Csetény–Ősi, 14.00: Péti MTE–Öskü FC. 
A résztvevők hétvégi játéknapokkal öt fordulót játszanak, a sorozat február 5-ig tart. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában