Hagyománnyá érő esemény

2022.09.21. 11:22

Az eső sem moshatta el a sportágválasztót

A borongós időjárás ellenére is nagy sikert aratott a Veszprémi Sportágválasztó, amelyet hétvégén az Erdész utcai sportkomplexumban rendeztek.

Napló

Forrás: a szervezők

Az immár hagyománnyá érő eseményt Halmay Gábor önkormányzati képviselő nyitotta meg. A politikus elmondta, Veszprém az elmúlt években nagybetűs sportvárossá nőtte ki magát, hiszen számtalan sportágban egyéni és csapatszinten is remek eredményeket értek el a helyiek.
Halmay a szervező Veszprém Megyei Testnevelő Tanárok Egyesületét is méltatta, hiszen a sportágválasztó megrendezésével a fiataloknak lehetősége nyílik több sportágba is belekóstolni.
Igaz, az időjárás szombaton nem fogadta kegyeibe a rendezvényt, de a szemerkélő eső ellenére is sokan kilátogattak az Erdész utcába.
A részt vevő fiatalok a futsal mellett bepillantást nyerhettek a röplabda és a kosárlabda világába is, nem feledve, hogy különböző küzdősport-bemutatókat is tartottak az egyesületek.
A vállalkozó szellemű gyermekek a falmászást is kipróbálhatták, de a kézilabda szerelmesei sem távoztak csalódottan. A szervezők egészségügyi tanácsokkal is ellátták a fiatalokat.
Az esemény végén rengeteg ajándék gazdára talált: értékes sportszerek mellett a fődíj egy professzionális roller volt.
A Veszprém Megyei Testnevelő Tanárok Egyesületének (VMTTE) elnöke, Kavalecz Gábor a rendezvény zárásaként reményét fejezte ki, hogy jövőre hasonlóan sikeres lesz majd a sportágválasztó.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!