labdarúgó nb III

2017.11.17. 16:41

A Felcsút ellen bizonyíthat a VLS

Két hazai mérkőzéssel zárja az őszi szezont a VLS Veszprém a labdarúgó NB III-ban. A bakonyiak előbb vasárnap 13 órától a Puskás Akadémia II-t fogadják, majd jövő héten a Tarr Andráshida ellen fejezik be a szereplést.

Bényi Kálmán

Az előző fordulóban a Csepel otthonában szenvedett 2:0-s fájó vereséget a VLS.

- Az első játékrész elején mi domináltunk, egy szöglet utáni kavarodást követően azonban ismét megkaptuk a szokásos gólunkat. A második félidőben hamar kettős emberhátrányba kerültünk, s aztán hiába állítottak ki egy csepelit is, ellenfelünk hatékonyan alkalmazta kontra játékát. Úgy vélem, a mérkőzés elején el kellett volna döntetünk a találkozót, de a helyzeteink ismét csak kimaradtak. A folytatásban pedig már nemcsak a mi kezünkben volt a sorsunk – összegzett Orbán Tamás, a veszprémiek szakvezetője. Plusz információ még a mérkőzéssel kapcsolatban, hogy Bognárt fél órával az összecsapást követően az öltöző folyosón állította ki a játékvezető, és ezért három mérkőzésre szóló eltiltást kapott a támadó.

A VLS jelenleg a tizenharmadik helyen áll a tabellán, 13 ponttal. Soron következő riválisa az a felcsúti csapat lesz, amely most a kilencedik pozíciót foglalja el a megszerzett 20 pontjával.

- Az ilyen gárdák ellen a legnehezebb készülni, mert teljesítményük nagyban függ attól, hogy az első csapatból ki játszik vissza – kezdte Orbán Tamás. – Tapasztalatom szerint, a felcsútiak amikor az élvonalban edződött labdarúgókkal állnak fel, akkor bárkit képesek legyőzni, viszont, amikor csak a fiatalokat nevezik, akkor bárki ellen ki tudnak kapni.

A veszprémi tréner kitért arra is, ezer sebből vérzik alakulata, nemcsak a három kiállítottat nélkülözi majd, hanem sérülés miatt Simonra, Hoósra és Kókányra sem számíthat. A piros lapot kapott Bognár és Szűcs egyaránt három meccset kénytelen kihagyni, míg Gulyás játékára egy meccset kell várni.

- Kevesen maradtunk, de most azok is játéklehetőséget kapnak, akik eddig kevesebbszer kerültek pályára. Reményeim szerint ezek a játékosok élnek a felkínált bizalommal és bebizonyítják, hogy helyük van a keretben.

A VLS számára különösen fontos ez a derbi, hogy megközelítse a középmezőnyt. A találkozó vasárnap 13 órakor kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában