felkészülési mérkőzés

2018.07.19. 10:03

Győrben szenvedett vereséget az FC Ajka

Az NB II-es ETO otthonában játszott felkészülési találkozót az FC Ajka NB III-as labdarúgócsapata.

Horváth Gábor

Az ajkaiak legközelebb Csákváron lépnek pályára Fotó: Pesthy Márton / Napló

Fotó: Pesthy Márton/Napló

ETO FC Győr-FC Ajka 2:0 (0:0)

Győr, 400 néző. WKW ETO FC Győr: Horváth T. (Gyurákovics) – Kovács K. (Erdélyi), Vadász (Múcska), Vukasovic, Völgyi (Kalmár) – Bagi, Tajthy (Hidi), Magasföldi (Koltai) – Baracskai (Szatmári), Szimcso (Szánthó), Mervó (Jakab). Edző: Mészöly Géza. FC Ajka: Horváth D. – Köles, Pákai, Erdei, Csemer (Szabó) – Kenderes (Pavlitzky), Bonivárt (Kalász), Nagy E. – Illés (Molnár), Oláh (Major), Horváth P. (Tóth). Edző: Schindler Szabolcs.

Az ajkaiak legközelebb Csákváron lépnek pályára Fotó: Pesthy Márton / Napló

A 60. percben az ajkai védők hibája után alakult ki lehetőség az ETO előtt, a jobbról érkező beadást Mervó lőtte a hálóba, 1:0.

A 67. percben 30 méterről lőhetett szabadrúgást a Győr, Vukasovic nagy erővel kipókhálózta a bal felső sarkot, 2:0.

Ellentétes félidőket láthatott a nagyérdemű. Az első játékrészben az ajkaiak egyenrangú ellenfelek voltak, sőt, ők dolgoztak ki több helyzetet. Szünet után egyértelmű fölényben játszott az ETO és ez gólokban is megmutatkozott.

Schindler Szabolcs: – Az első félidőben szervezetten, fegyelmezetten játszottunk, sajnos két ziccert is elhibáztunk. A második játékrészben sajnos nem tudtunk olyan tempóban játszani, mint az elsőben, védekezésben sokat hibáztunk.

Az ajkaiak legközelebb szombaton, 16 órai kezdettel a Csákvár otthonában lépnek pályára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában