Hírek

2017.03.08. 13:54

Csokirózsával jutalmazták a szabályosan közlekedő hölgyeket

Szabályosan közlekedő hölgyeket jutalmaztak meg nőnap alkalmából a pápai rendőrök. A nőnapi közlekedési akciót első alkalommal, hagyományteremtő szándékkal indította útjára a helyi kapitányság.

Polgár Bettina

Horváth Tibor rendőr százados, a Pápai Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztályának osztályvezető-helyettese lapunknak nyilatkozva elmondta, nőnap alkalmából igyekeztek megszólítani a különböző közlekedési eszközökkel, illetve a gyalogosan közlekedő hölgyeket.

Horváth Tibortól csokoládérózsát, illetve közlekedési szabályokat tartalmazó kézikönyvet vehettek át a szabályosan közlekedő hölgyek

– Számukra, amennyiben közlekedésük szabályos volt, egy csokoládérózsát, illetve közlekedési szabályokat tartalmazó kézikönyvet adtunk át – tudtuk meg Horváth Tibortól.

A rendőr százados kifejtette, a nőnapi akció alkalmával megszólítottak között gyalogosok, kerékpárral közlekedők, gépjárművezetők, illetve gépjárművek utasai egyaránt szerepeltek. – A megállított hölgyek közül mindenki szabályosan közlekedett, így mindegyikük ajándékot vehetett át a közlekedésrendészeti osztály munkatársaitól – hangsúlyozta.

Somogyi Péter címzetes rendőr törzsőrmester az akció keretében kerékpárosokat is megállított
Fotó: Vallner Bettina

A Pápai Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztályának osztályvezető-helyettese kiemelte, a hölgyek egytől egyig pozitívan fogadták a kezdeményezést, és nagyon örültek az ajándéknak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!