Hírek

2014.12.12. 14:55

Beatünnep az Illéssel az arénában

Veszprém - Hatalmas bulival ünnepli jubileumát az 50 esztendeje indult Illés szombaton este a Veszprém Arénában.

Szabó Péter Dániel

A Napló idei karácsonyi koncertjének főszereplői Szörényi Levente, Bródy János és Szörényi Szabolcs lesznek. A legendás együttes repertoárjának nyolcvan százaléka hangzik majd el a koncerten, melynek különlegessége lesz, hogy az Illés-fiúk mellett ott lesznek és zenélnek az Illés mai követői is.

Név szerint az Ivan & The Parazol, a Subscribe, az Anna and the Barbies, Szabó Ádám, s a hazai pálya előnyét élvező testvérpár, Vastag Csaba és Tamás lép színpadra a 19 órakor kezdődő bulin.

A nem autóval érkezőknek érdemes tudni, hogy a 27-es helyi járat koncert előtt és után is közlekedik majd a belvárosból az arénáig, és vissza. Az autóbusz-pályaudvarról 18.25-kor és 18.35-kor indul, míg a Veszprém Arénától 22.25-kor, valamint 22.35-kor, igazodva természetesen a koncert befejezéséhez. Az aréna egyébként megközelíthető még az 5-ös, 6-os, 8-as és a 13-as számú vonal járataival a Kádártai úti, illetve a Tölgyfa utcai megállóban történő leszállással, valamint a 23-as vonal járataival a Tesco elnevezésű megállóhelyen történő leszállással.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!