ingatlanbazár

2021.10.16. 11:30

Lessen be egy 360 milliós, csodás vászolyi otthonba és rendezvény helyszínbe!

Persze lehet, ön már ismeri az ingatlant, és egy esküvőn, összejövetelen már megfordult az 500 nm-es komplexumban. Ha nem, akkor biztos, hogy izgalmasak lesznek a megye egyik legdrágább, eladó ingatlanának és a fantasztikus birtokának fotói!

 

“Természetközeli, hangulatos birtokot kínálok megvételre a festői szépségű Vászolyon. A több egységből álló Balaton-felvidéki, autentikus épületek közvetlen patak parton épültek. Két különálló ház, és egy rendezvény helyszín áll rendelkezésére 500 nm-en. A Malomházban 4 szoba került kialakításra fürdőszobákkal, teraszokkal. A Molnárházban 3 szoba kapott helyet nagy társalgóval, konyhával, fedett, fűthető, panorámás, 25 fős terasszal. Itt is minden szobához saját fürdőszoba tartozik. A patakon létesült malom a mai napig működik, az ingatlan vízellátása is ennek segítségével működik. A fűtés cserépkályhákkal, kandallóval megoldott. Csodálatos környezet közel félhektáron. A murvás úton megközelíthető birtok kiváló választás egyedi elhelyezkedésének köszönhetően: nyaralás, kiadás, rendezvényszervezés színhelye! [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!