Ingatlanbazár

2022.02.19. 11:30

Aki Szent György-hegyet szereti, rossz ember nem lehet…

És jó eséllyel örömmel nézi meg Kisapáti egyik izgalmas, eladó házát is. Persze az ingatlanhoz a saját bor is dukál! Egy 150 nm-es szépség, 79 millióért, jöhet?

“Szent György-hegy , örök panoráma , bor! Amennyiben ingatlan vásárlásnál a fenti dolgok fontosak Önnek , ha kiadásra , befektetésnek vásárolna vagy saját célra, akkor feltétlen tekintse meg ajánlatunkat! A Szent György –hegy déli oldalán, zártkerti ingatlan eladó . A gazdasági épületben a 3-as szám jegyében található szinte minden , 3 szint , 3 külön bejárat, 3 fürdőszoba , 3 konyha, 3 terasz . Az épület hasznos bruttó területe 3x 50 m2 . A hozzátartozó telek nagysága 1533 m2, amely szőlő és gyümölcsös . Víz, villany (3 fázis) van , a fűtés kialakítása elektromosan megoldható. Extrák: panoráma, klíma , bekerített terület , gondozásmentes virágos kert , szőlőskert (bor- és csemegeszőlő fajtákkal ), [...]”

 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!