Karakószörcsök

2016.11.10. 15:36

Lakossági Fórum megyeszerte

A Devecseri Rendőrőrs lakossági fórumot, valamint toborzási tájékoztatót tart a rendőri hivatás és a határvadász-képzés iránt érdeklődőknek.

Penk Tímea

Karakószörcsök  - A Devecseri Rendőrőrs lakossági fórumot, valamint toborzási tájékoztatót tart a rendőri hivatás és a határvadász-képzés iránt érdeklődőknek november 11-én délután két órakor a polgármesteri hivatalban.

Kerta - A Devecseri Rendőrőrs lakossági fórumot, valamint toborzási tájékoztatót tart a rendőri hivatás és a határvadász-képzés iránt érdeklődőknek november 12-én délután két órakor a polgármesteri hivatalban.

Kiscsősz - A Devecseri Rendőrőrs lakossági fórumot, valamint toborzási tájékoztatót tart a rendőri hivatás és a határvadász-képzés iránt érdeklődőknek november 13-én délután két órakor a polgármesteri hivatalban.

Kispirit - A Devecseri Rendőrőrs lakossági fórumot, valamint toborzási tájékoztatót tart a rendőri hivatás és a határvadász-képzés iránt érdeklődőknek november 15-én délután két órakor a polgármesteri hivatalban.

Kisszőlős - A Devecseri Rendőrőrs lakossági fórumot, valamint toborzási tájékoztatót tart a rendőri hivatás és a határvadász-képzés iránt érdeklődőknek november 16-én délután két órakor a polgármesteri hivatalban.

Kolontár- A Devecseri Rendőrőrs lakossági fórumot, valamint toborzási tájékoztatót tart a rendőri hivatás és a határvadász-képzés iránt érdeklődőknek november 17-én délután két órakor a polgármesteri hivatalban.

Devecser - A Devecseri Rendőrőrs lakossági fórumot, valamint toborzási tájékoztatót tart a rendőri hivatás és a határvadász-képzés iránt érdeklődőknek november 18-án délután két órakor a Máltai Szakképző Iskolában.

Nagypirit - A Devecseri Rendőrőrs lakossági fórumot, valamint toborzási tájékoztatót tart a rendőri hivatás és a határvadász-képzés iránt érdeklődőknek november 19-én délután két órakor a polgármesteri hivatalban.

Noszlop- A Devecseri Rendőrőrs lakossági fórumot, valamint toborzási tájékoztatót tart a rendőri hivatás és a határvadász-képzés iránt érdeklődőknek november 20-án délután két órakor a polgármesteri hivatalban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!