LEZÁRT AKTA

2019.05.15. 14:02

Mi történt Badacsonyban? Halált okozó testi sértés a gyanú

Befejezték a nyomozást a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányságon a két, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei férfi ügyében, akik megalapozottan gyanúsíthatók egy tavalyi, Badacsonyban történt bűncselekménnyel, derült ki a rendőrség tájékoztatójából.

Kovács Erika

Fotó: police.hu

Menekülni próbáltak

A rendőrség felidézte, tavaly, szeptember 8-án, hajnalban, Badacsonyban két szórakozó baráti társaság között szóváltás alakult ki, majd dulakodni kezdtek, miközben egy férfi életét vesztette. A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható két Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei férfi, a 34 éves V. János és a 29 éves S. Norbert személyautóval menekülni próbált a helyszínről, de árokba hajtottak.

Fotó: police.hu

Átadták az ügyészségnek

A rendőrök elfogták, majd előállították, és őrizetbe vételük mellett gyanúsítottként kihallgatták őket. A két férfival szemben halált okozó testi sértés, S. Norbert ellen további kétrendbeli, súlyos testi sértés kísérlete, és ittas járművezetés megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányságon befejezték, és az iratokat átadták az ügyészségnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!