Kézilabda

2014.02.13. 10:40

Remekül sikerült a felkészülési torna

Veszprém - Az MKB -MVM Veszprém KC ifjúsági csapata nyerte meg az első alkalommal megrendezett Mignon-kupa kézilabda felkészülési tornát.

Horváth Gábor

A remek tréningezési alkalmat kínáló megmérettetést a Veszprémi Egyetemi SC NB II férfi kézilabdacsapata szervezte.

A két veszprémi együttes mellett a szintén NB II-es Szentgotthárd és az Ácsi Kinizsi együttesei léptek pályára az egyetemi munkacsarnokban.

Az első meccset a VESC és az MKB ifi játszotta. A fiatalok magabiztosan, kilenc góllal győzték le a sérülés miatt hat játékosát nélkülöző házigazdát.

A másik ágon a szentgotthárdiak szintén kilenc találattal múlták felül ellenfelüket, az Ácsit.

 

A megmérettetés legfiatalabb csapata (piros mezben) jó játékkal szerezte meg az első helyet (Fotó: Penovác Károly)

 

A finálé nagy csatát, izgalmas küzdelmet hozott. A veszprémiek hátrányból fordítva egy góllal bizonyultak jobbnak a Szentgotthárdnál. A bronzmérkőzésen a VESC győzött, szintén hátrányból felállva.

A torna legjobb játékosának a szentgotthárdi Sinka Dávidot választották, a legjobb kapus Szabó Imre (VESC) lett. A gólkirályi címet Takács Balázs (Ácsi Kinizsi) érdemelte ki.

A felkészülési kupa végeredménye: 1. MKB- MVM Veszprém KC ifi (edző: Galambos Attila), 2. Szentgotthárdi KK, 3. Veszprémi Egyetemi SC (edző: Károlyfi Viktor), 4. Ácsi Kinizsi.

A szervezők bíznak benne, hogy a jövőben rendszeresen megtarthatják a tornát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!