torta és meglepetésvendég

2019.07.16. 07:00

Sikeresen zárult a harmadik ösküi focitábor

A településen harmadik alkalommal szervezték meg a nyári focitábort, amely nagyon népszerű a környékbeli gyerekek körében.

Molnár Sándor

A tábor végén a gyerekek tortát kaptak

Fotó: Molnár Sándor/Napló

A tábor zárónapján pedig nyílt sport- és egészségnapot is tartottak.

– Idén pályázati forrásból sikerült megrendeznie az önkormányzatnak a tábort, amely kiegészült az egészségnappal. Ezt a pénteki napot nyitottá tettük mindenki számára – mondta el Ángyán Tamás polgármester. A képen a hatalmas torta a zárónapon.

A tábor végén a gyerekek tortát kaptak
Fotó: Molnár Sándor/Napló

A program során a helyi egészségklub és az önkormányzat dolgozóinak köszönhetően egészséges ételeket is kóstolhattak az érdeklődők: zöldfűszeres körözöttet, valamint spenótos, sárgarépás, füstölt sajtos, kenyérre kenhető különlegességet is, illetve kivis-banános és barackos, joghurtos gyümölcsturmixokat. A focitábor kapcsán a szervezők felvették a kapcsolatot a Videoton volt válogatott labdarúgójával, Csucsánszky Zoltánnal, aki négy utánpótláskorú csapatot hozott el Székesfehérvárról a tábor zárónapjára, ahol részt vettek egy kispályás minitornán.

Az ösküiek szeretnének hagyományt teremteni a két település csapatai közötti focitornákból. Lóczi Róbert utánpótlásedző elmondta, idén 42 gyerek jelentkezett a táborba. A programok sorában szerepelt Lipták Zoltán freestyle-bemutatója, és meglátogatták a táborozókat Tatai József és Tar Tamás NB I-es futsaljátékosok is.

Fotó: Molnár Sándor/Napló

Idén is szerveztek kirándulást, ahol megnézték a környék nevezetességeit. A pénteki nyílt sport- és egészségnapon a helyi íjászegyesület részvételével, Boros József segítségével megismerkedhettek az íjászkodással is a fiatalok, és a már megszokott Bubi-buli sem maradt el.

A táborozók délután nagy örömmel fogadták a meglepetésvendéget: Sterbik Árpádot, a Telekom Veszprém kapusát,

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában