Kultúra

2012.03.23. 18:33

Ismét színpadon a SingSingSing

A SingSingSing musical-show-t Szakál Attila rendezésében, a Veszprémi Petőfi Színház és a székesfehérvári Vörösmarty Színház színészeinek előadásában 2009 márciusában mutatták be a Petőfi Színházban. Az első és a második rész is olyan nagy sikert aratott, hogy az alkotók most színpadra állították a show harmadik változatát, a premier péntek este volt a színházban.

Balla Emőke

A produkcióban többek között olyan zenés darabokból hallhatók dalok, mint a Rómeó és Júlia, a Moulin Rouge, Aida és a Daddy Cool Musical. Szakál Attila rendező-koreográfus célja továbbra is az, hogy igényes kikapcsolódást nyújtson azoknak, akik kedvelik a műfajt. A SingSingSing csapatához az elmúlt három évben a veszprémi és székesfehérvári színészek mellett olyan népszerű énekesek csatlakoztak, mint Feke Pál, Szomor György, Végvári Eszter, Füredi Nikolett, Mészáros Árpád Zsolt és a Vastag testvérek, Vastag Csaba  és Vastag Tamás. Feke Pál alapító tagja produkciónak. Most is örömmel vállalta, hogy szerepel a show harmadik részében. Budapesti elfoglaltságai miatt a pénteki premieren még nem lépett színpadra, de a következő hónapokban csatlakozik a fellépőkhöz. A veszprémi társulatot Halas Adelaida, Módri Györgyi és Kőrösi Csaba képviseli, a székesfehévári színházat  Keller János és Buch Tibor. A produkciót a Musical Tánc Stúdió állítja színpadra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!