Kultúra

2015.09.08. 16:14

Tapolcaiak Arácson - A képzőművész kör képeiből nyílik tárlat

Balatonfüred - Egy nyugalmazott rajztanár és egyéni stílusjegyeket használó diákjai képeiből nyílik tárlat az Arácsi Népházban szeptember 11-én.

Kekk Sára

Az Arácsi Népház azon kevés szociális tér egyike, melynek épületét már a tervezésekor is közösségi célokra szánták. Ebben a csodás épületben rendezik meg 2015. szeptember 11-én, 17:00 órai kezdettel a Tapolcai Képzőművész Kör kiállítását, melyen Tihanyiné Bálint Zsuzsanna, a Tapolcai Képzőművész Kör művészeti vezetője mond nyitóbeszédet. A művészeti vezető neve sokak számára ismerős lehet. A zalahalápi Csontváry Általános iskola volt tanárnője nyugdíjba vonulása után is sokat foglalkozott művészetoktatással és tehetséggondozással, valamint számos önálló kiállítása is volt már megyénkben.

A tapolcai kiállítást Baranyai Zoltánné nyitotta meg
Fotó: Tóth B. Zsuzsa

A tárlatot az öt éve alakult, Tapolcai Képzőművész Kör tagjai már hagyományosan saját maguk nyitják meg, szerintük ők, az alkotók, tudják legjobban bemutatni saját festményeiket, képeiket, illetve ők tudnak legtöbbet elmondani arról, hogy egy- egy mű miért és hogyan született meg. A kiállítás.október 8-ig tekinthető meg az Arácsi Népházban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!