Nemesszalók

2016.05.16. 13:34

Nemesszalóki tragédia: összeomlottak a családok

Nagytevel - A fiamnak kellene itt állnia, a fejfámnál, az én sírom előtt, és nem nekem, halott gyermekemnél – zokog a nagyteveli temetőben János, Máté édesapja, ahová a szülőkkel együtt mentünk és virágot vittünk a gyermekek sírjára, akiket egy éve temettek el.

Kovács Erika

Máté 18 évesen, Patrik 18 évesen, Zalán pedig 14 évesen ült be tavaly májusban egy hétvégén egy falubeli fiatalember autójába, aki fának ütközött Nemesszalóknál.  Máté, Zalán és Patrik a helyszínen meghalt, Zalánt és Patrikot sérüléseik miatt szüleik meg sem nézhették, lezárt koporsóban temették el őket. A sofőr könnyebb sérüléssel megúszta, Ottó, az ötödik utas életveszélyesen megsérült, ma is újabb műtétre vár. Azt mondta, nagy sebességgel ment a sofőr és hiába könyörögtek neki, hogy álljon meg, ne meneküljön a rendőrök elől.

A halott gyermekek szüleivel, a szörnyű balesetet túlélő Ottóval az utóbb évek egyik legszörnyűbb közlekedési balesete után beszélgettünk az elmúlt egy évről, a családok életéről, érzéseikről. Az erről szóló riportunkat később közöljük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!