Bulvár-celeb

2021.08.10. 19:05

Ezért utálják annyira Angelina Joliet

Angelina Jolie sikeres, gyönyörű, önálló és kellőképpen őszinte ahhoz, hogy az emberek többsége őt utálja a legjobban a sztárok közül.

US actress Angelina Jolie poses on the red carpet upon arrival for the European premiere of the film "Maleficent:Mistress of Evil" in London on October 9, 2019. (Photo by ISABEL INFANTES / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: AFP

Angelina Jolie a modern kor egyik legönállóbb és legsikeresebb színésznője. Ennek okán több millióan rajonganak érte, értelemszerűen pedig sokan vannak az ellentáborban is, akik ki nem állhatják a szoborszerű szépséget.

A Ripost összeállításában azokat az okokat kereste, amelyekért nemrégiben a Epollresearch felmérése szerint ő lett a leggyűlöltebb hollywoodi híresség.

Fotó: AFP

5. Válás Brad Pittől

Az emberek – főként nők – nagy része nem tudja megbocsátani neki, amiért elhagyta a világ egyik legsármosabb férfijének tartott Brad Pittet. A házaspár hat gyermeket nevelt fel, közülük három vér szerintit – Shiloh-t, Knox-ot és Vivienne-t –, és sokak szerint a színésznőnek küzdenie kellett volna a kapcsolatért.

Jelenleg bíróságon tárgyalják az ügyüket, ami az évtized botránya: Angelina állítólag bébiszittereket fogadott fel, hogy figyeljék a férje minden lépését, és bár négy éve szakítottak, egyre több csontváz kerül elő a szekrényből.

Családon belüli erőszakról is szólnak a hírek. Bennfentes információk szerint 2016-ban Pitt egy repülőút során tettleg bántalmazta Maddox nevű fiát, aki azóta sem hajlandó szoba állni az apjával.

4. Perverz szexuális szokások

Jolie mindig őszinte volt az életével kapcsolatban, úgy a szexuális irányultságát illetően is: biszexualitását sosem tagadta, ahogy azt sem, hogy imádja a szokatlan szexuális játékokat, amelyek során a kés, a korbács és a bilincs is előkerül.

3. Más vérét hordta a nyakában

A kétezres évek elején a második férjével, Billy Bob Thorntonnal sokkolták a közvéleményt azzal, hogy egymás vérével megtöltött, fiolaszerű talizmánt hordtak a nyakukban.

Ráadásul a végrendeletüket is vérükkel írták alá.

Fotó: AFP

2. Karitatív munka

Az emberek egy része mindezek fényében meglepően álszentnek tartják Jolie-t a karitatív munkájáért, amit a háború sújtotta övezetekben végzett az elmúlt két évtizedben.

Három gyermekét, Maddoxot, Zaharát és Paxot háborús övezetből fogadta örökbe, ezen önzetlen tette azonban csak tovább növelte a gyanakvást. Sokan úgy vélik, Jolie csak a hírnévre pályázott, és a gyerekeit bébiszitterek nevelték fel. Ez az állítás nem valós, hiszen a színésznő gondos és szerető édesanyának bizonyult az évek során.

... és az első és legfőbb ok, amiért sokan ki nem állhatják őt:

1. Összetörte Jennifer Aniston szívét

Jóllehet, már tizenhét év telt el azóta, hogy Brad és Angelina 2004-ben egymásba szerettek a Mr. és Mrs. Smith forgatásán, a rajongók szíve összetört, amikor megtudták, hogy a színész elhagyja Jennifer Anistont a színésznőért.

A pletykák szerint ráadásul Pitt nem volt túlságosan tisztességes: hamarabb kezdett viszonyba Jolie-val, minthogy közölte volna a feleségével, hogy véget szeretne vetni az akkor már négy éve tartó házasságuknak.

A helyzetet nem segítette a számos lesifotó, amelyeken az újdonsült pár a forgatási szünetekben szerelmesen andalgott, láthatóan fittyet hányva a sokak által imádott Anistonra, aki eközben otthon várta haza a férjét.

Jóllehet, az évek valójában Jennifert igazolták, hiszen ő a mai napig szoros barátságban áll Brad Pittel, ráadásul sikeres és elismert életet él, sokan azóta sem tudják elnézni Angelinának, hogy véget vetett az egyik legszebb hollywoodi mesének, Brad és Jennifer álomszerűnek tűnő házasságának.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában