Tőlük kellene védeni a gyermekeket

2024.02.16. 09:39

LMBTQ-propagandisták szónokoltak gyermekvédelemről a Hősök terén

A gyermekvédelem ürügyén gyakorlatilag egy LMBTQ-nagygyűlés szerveződött pénteken a Hősök tere színpadára – legalábbis erre lehetett következtetni abból a Magyar Nemzet által szemlézett névsorból, amelyet Pottyondy Edina jelenlegi influenszer, korábbi momentumos aktivista tett közzé. Ő az, aki saját bevallása szerint azért nem lett politikus, mert „túlságosan szereti a drogokat és a f…szt”.

MW

A gyermekvédelem ürügyén szólaltak fel ismert LMBTQ aktivisták (illusztráció)

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

A Magyar Nemzet cikkében felidézi, kik is szerepeltek Pottyondy listáján. Rögtön Gulyás Mártonnal kezdtek, aki a tüntetés házigazdája, műsorvezetője. 

A Partizán nevű, amerikai pénzekkel támogatott csatorna arca a pályafutását szélsőbaloldali utcai provokátorként kezdte, például 2017-ben festékkel öntötte le a Sándor-palotát, amiért háromszáz óra közmunkára ítélték.

Gulyás büszkén és gyakran hivatkozik homoszexualitására, miközben a kezdetektől támadta a kormány által benyújtott, majd a parlament többsége által megszavazott gyermekvédelmi törvényt, amit a műsorvezető putyini homofób törvénynek nevez.

A lap a névsorolvasást Kajdi Csabával folytatja, a vállaltan homoszexuális modellügynökkel, aki rendszeresen tesz kormányellenes kijelentéseket. Azonban hozzáteszik, itt van VV Zsolti is, valódi nevén Osváth Zsolt, aki szintén büszkén vállalja, hogy a saját neméhez vonzódik. Ezt már csak az is bizonyítja, hogy a közelmúltban csapott lakodalmat férfipartnerével, Patrikkal. De az igazán döbbenetes kijelentése, ami rávilágít a gyermekvédelemhez való viszonyulására, egy 2021 decemberében készült interjúban hallható. Osváth az RTL.hu portálon megjelent beszélgetésben úgy fogalmazott: 

A kormányváltást várom a legjobban, és leginkább attól tartok, hogy ez esetleg nem történik meg. Nem azért, mert utálom Orbán Viktort, hanem mert gyereket szeretnék homoszexuálisként örökbe fogadni. És ez a kormány ezt most gyakorlatilag megtiltotta, miniszteri engedély kell hozzá.

A sor persze itt még nem ér véget, hiszen a listán olvasható Náray Tamás divattervező, író, festő neve is. A „polihisztorról” ugyancsak köztudott, hogy homoszexuális. 

Náray is többször egyértelművé tette, hogy az Orbán-kormány ádáz ellensége, még az országot is elhagyta, és Spanyolországban kezdett új életet. 

A gyermekvállalásról alkotott felfogásáról pedig így beszélt egy interjúban: 

Bennem ez a kérdés nem úgy fogalmazódott meg, hogy akarok vagy nem akarok gyereket. Ez nálam nem technikai, nem párkapcsolati, nem szexuális orientáció kérdése, gyereket ugyanis bárki tud csinálni. Mindig azt gondoltam, nekem más feladatom van, az, amit az élet rám rótt.

És akkor meg is érkeztünk Lakatos Márkhoz, aki a sajtóban hosszasan ecsetelte, hogy édesanyjának miként mondta el, hogy a férfiakat szereti.  

A melegeknek jutalmat kellene adni, mert ők nem szülik tele a Földet

– fejtegette hajmeresztő véleményét korábban az Indexnek nyilatkozva.

A cikk folytatását a Magyar Nemzet oldalán olvashatják.

Baloldali politikusok nyúlnák le az influenszerek tüntetését

Szintén a Magyar Nemzet ír arról, hogy baloldali politikusok egész sora lepheti el a Hősök terét a péntek esti tüntetésen, amit néhány önmagát függetlennek nevező tartalomgyártó szervez. Az esemény egyik szervezője, Pottyondy Edina jelenlegi influenszer, korábbi momentumos aktivista a Facebookon tette közzé azoknak a hírességeknek a névsorát, akik az általuk szervezett tüntetés mellé álltak.

A bejegyzés alatti kommentekben sorra jelentek meg a baloldali pártok politikusai, akik támogatásukról biztosították a tüntetés szervezőit.

Márki-Zay Péter, Hódmezővásárely polgármestere, a baloldal bukott miniszterelnök-jelöltje arról írt a kommentjében, hogy legyenek ott minél többen a demonstráción. Ugyanerre szólított fel Fekete-Győr András is, a Momentum politikusa, aki aztán a saját Facebook-oldalán is közölte, hogy a tüntetésen legyenek ott minél többen, pártszimpátiától függetlenül. A momentumos politikusnak nem ismeretlen a politikamentesnek beállított tüntetéseken való részvétel. Ahogy arról a Magyar Nemzet is beszámolt, Fekete-Győr ellen a 2018-as Kossuth téri tüntetések miatt emelt vádat az ügyészség, mert füstgránátot dobott a rendőrökre. 

A héten a másodfokon eljáró Fővárosi Törvényszék bűnösnek mondta ki Fekete-Győrt csoportosan, bűnsegédként elkövetett hivatalos személy elleni erőszak bűntette elkövetésében. Ennek ellenére nem akarja vállalni a felelősséget, sőt egy interjúban arról beszélt, hogy jelenleg ő egy koncepciós per áldozata.

Juhász Péter, az Együtt korábbi politikusa, Belváros-Lipótváros egyik baloldali polgármesterjelöltje az elismerésének adott hangot a kommentszekcióban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában