Rendőrségi

2010.05.03. 11:02

Felfüggesztették a bántalmazással gyanúsított berhidai körzeti megbízottat

Veszprém - Felfüggesztették szolgálati beosztásából azt a berhidai körzeti megbízottat, akit a TV2 vasárnap esti Tények műsorában egy fiatalember megverésével hoztak összefüggésbe. Az ügyet a veszprémi nyomozóügyészség és a győri katonai ügyészség is vizsgálja.

Napló Online

A berhidai férfi vasárnap délután fél négykor bejelentést tett a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletén. Állítása szerint intézkedés közben bántalmazta őt a berhidai körzeti megbízott.

Előző este lopás gyanúja miatt intézkedtek a 30 éves berhidai férfival szemben a várpalotai rendőrök. Másnap reggel a berhidai körzeti megbízott és egy várpalotai rendőr kérte a gyanúsítottat, mutassa meg, hol dobta el az eltulajdonított tárgyakat. A férfi állítása szerint ekkor a körzeti megbízott bántalmazta őt.

A Várpalotai Rendőrkapitányság vezetője két rendőr ellen fegyelmi eljárást indított, a vizsgálat idejére egyiküket szolgálati beosztásából felfüggesztette - tudtuk meg a rendőrségtől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!