Rendőrségi

2014.05.30. 07:29

Méhtelepre vitte a lopott alkatrészeket

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság egy lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt lefolytatott büntetőeljárást zárt le a napokban bíróság elé állítási javaslattal.

Egy balatonfüredi lakos tett feljelentést ismeretlen tettes ellen, aki 2013. augusztus 31. és 2014. február 28. közötti időszakban ingatlanából autóalkatrészeket lopott el, cselekményével százezer forintot meghaladó kárt okozva. Az elvégzett adatgyűjtés, valamint több személy tanúkénti kihallgatását követően került a nyomozók látókörébe S. István, 44 éves balatonfüredi lakos. A férfit gyanúsítottként hallgatták ki. Elmondta, hogy egy munka elvégzése miatt ment a füredi férfi házába, a kérdéses autóalkatrészekről pedig úgy vélte nem kellenek senkinek, ezért összegyűjtötte őket, és leadta egy közelben található méhtelepen. A 44 éves férfi ügyében keletkezett iratokat a Balatonfüredi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya bíróság elé állítási javaslattal a napokban megküldte a Veszprémi Járási Ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!