Sport

2010.11.02. 15:04

Nagy Kornél Junior Prima Díjas lesz

Veszprém - Az NB IB-ben szereplő Várpalotai Bányász otthonában lépett pályára kedden este a megyeszékhely férfi kézilabdacsapata.

Horváth Gábor

A találkozó - amelyet 39:34-re nyert meg a vendég MKB Veszprém KC - célja elsősorban a jótékonykodás volt, a bevétel teljes egészét a várpalotai idősotthon megsegítésére ajánlották fel.

A bajnoki címvédővel kapcsolatos hír, hogy Dejan Peric műtétje jól sikerült (a rutinos hálóőr térdét az ismert specialista, dr. Hangody László operálta meg), a szerb csapatkapitány hamarosan megkezdheti a várhatóan februárig tartó rehabilitációját.

Szintén érdekes információ, hogy a veszprémi férfi kézilabda együttes egyik nyári szerzeménye, Nagy Kornél (aki Dunaújvárosból érkezett az MKB Veszprém KC csaptához) idén Junior Prima Díjat kap magyar sport kategóriában. A 25 év alatti, ígéretes sportolók hétezer eurós jutalommal járó elismerését minden évben tízen vehetik át.

Tavaly két Veszprém megyei sportoló, Kis Gergő (úszás) és Rédli András (vívás) került a legjobbak közé ebben a kategóriában, 2008-ban pedig szintén egy veszprémi kézilabdázó, Iváncsik Tamás kapta meg az elismerést.

A veszprémi együttes egyébként legközelebb november 6-án, szombaton 19.30-kor Szegeden lép pályára bajnoki mérkőzésen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!