Sport

2011.03.17. 12:39

A négy közé jutásért a Kecskemét ellen

Veszprém - Miután a középszakaszban a hetedik helyen végzett a Company VRC alakulata, így a második Kecskeméttel harcol a négy közé jutásért a férfi röplabda extraligában.

B. Virág Rita

A Veszprém igen nehéz helyzetbe hozta magát, miután a középszakasz utolsó fordulójában hazai pályán vereséget szenvedett a MAFC-tól. A fiaskó miatt visszacsúszott a hetedik helyre, így a negyeddöntő párosításakor a második legnehezebb ellenfelet, a Kecskemétet kapta. A két győzelemig tartó párharc első felvonását pénteken 19 órakor Kecskeméten tartják.
 
- Semmi sem szól mellettünk, de épp ez lehet a legnagyobb fegyverünk - közölte Nyári Sándor, a VRC szakvezetője.
- A csapat előtt az a cél lebeg, hogy ne dicstelenül szerepeljünk a Kecskeméttel szemben. Arra kértem a srácokat, mivel teher nélkül lépünk pályára, ezért igyekezzünk minél felszabadultabban, szemtelenebben, ötletesebben röplabdázni. Csináljunk meg mindent, amit tudunk és akkor nem lesz okunk a szégyenre.

A VRC eddig kétszer találkozott a Kecskeméttel, mindkétszer 3:1-re kapott ki.
- Eddig a csapatom egyetlen bravúrt sem tudott felmutatni. Itt az ideje, hogy a két sikerig tartó párharc legalább egyik meccsén bombameglepetéssel szolgáljunk.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!