Sport

2012.03.22. 15:31

Kitartó tókerülő futók

Siófok - Az 5. BSI Balaton és FélBalaton Szupermaratonon 53 megyei induló vett részt, akik egyéniben és csapatban is igen eredményesen szerepeltek.

B. Virág Rita

Az óriási kitartást igénylő rendezvényen közel ezer futó vállalkozott arra, hogy a négy nap alatt, részben, vagy egészben körbefussa a Balcsit.

A szupermaratoni vetélkedésben a Tapolca Honvéd színeiben Domán Gábor érte el a legjobb eredményt, összetettben a 29. helyen ért célba. A a férfi váltóknál második helyen végzett az MH 54 Veszprém I. csapata, de a II. számú alakulat is jól szerepelt, hiszen 15. lett. A nőknél az MH 54 Veszprém III. is kitett magáért és hetedikként zárt. A párosoknál a veszprémi Fürstner Balázs és Kanyár Tamás az ötödik lett, míg az almádi ifj. Geréd László, Mátyás Zoltán duó a hatodik lett. A FélBalaton viadalon csapatban a Coca Cola Testébresztő 2 a negyedik pozíciót érdemelte ki.

A harmadik napon rendezték meg a MaratonFüred elnevezésű  futást, ahol a veszprémi dr. Bellér Zsuzsanna érte el a legjobb eredményt, összetettben a dobogó második fokára állt fel. A tapolcai dr. Vidosa Noémi a tizenegyedikként végzett. A férfiaknál a veszprémi Denk Róbert ugyancsak tizenegyedik lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!