Sport

2013.04.25. 12:41

Két siker után újra itthon a VESC

Az NB I/B-s kosárlabda bajnokságban megkezdődik a rájátszás második köre.

Novothny Ottó

A 9-20. helyért a Veszprémi Egyetem SC is versenyben van, a klub jelenleg a tizenkettedik helyen áll. 

Egy hét alatt három mérkőzésen jutott túl az együttes, ám a statisztika remek, hiszen ebből kettőt meg is nyertek. - Nehéz, megterhelő időszakon jutottunk túl - kezdte Kovács Nándor a VESC mestere. - Egyelőre minden a terveknek megfelelően halad, a rájátszás hat találkozója közül négyet megnyertünk. Előrébb léptünk a tabellán, vagyis ezt a célunkat is hibátlanul teljesítettük.

 

A veszprémiek (Kováts) sorrendben harmadik győzelmükért hajtanak pénteken este (Fotó: Gáspár Gábor)

- A Debrecentől idegenben kikaptak.

- Kellemetlen, hajtós, futós kosárlabdát játszanak. Amennyiben le tudjuk őket fékezni, akkor sikeresek lehetünk. Természetesen ez a terv, hiszen ebben az esetben követőinket kissé "lerázzuk".

- Gondolom az extra terhelés nem múlt el nyomok nélkül.

- Oltárczy még mindig nem játszhat, a többieknél is vannak kisebb problémák, de ezek orvosolhatóak. Fontos mérkőzés előtt állunk, szeretnénk folytatni győzelmi sorozatunkat. A következő fordulóban is itthon fogadjuk a Mezőberényt, vagyis a lehetőség adott a jó szerepléshez. Szeretnénk ezzel élni.

A Debrecen hat győzelemmel és tizenöt vereséggel 16. a tabellán, a Veszprém tizenegy siker mellett tizenháromszor kapott ki. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!