Sport

2013.06.01. 18:02

NB III: győzelem nélküli zárás (fotókkal, videóval frissítve)

Veszprém megye - Nem tudott visszakapaszkodni a dobogóra a labdarúgó NB III Bakony-csoportjának utolsó fordulójában a balatonfüredi csapat.

Horváth Gábor

A Balaton-partiaknak egy siker mellett a dobogó harmadik fokának eléréséhez az is kellett volna, hogy a rivális Mosonmagyaróvár kikapjon. Egyik sem teljesült, a Füred döntetlent játszott, a mosonmagyaróváriak győztek.

A hosszú ideig éllovas fürediek is végül a negyedik helyen zárták a szezont. A csoport másik Veszprém megyei csapata a Pápa II az utolsó körben kikapott idegenben és 13. lett.

Balatonfüred-Csorna - 1:1 (1:1)

Balatonfüred. Vezette: Szvorda. Balatonfüred FC: Kádár _ Krén, Szabó A., Bognár, Tóth, Ács, Boromisza G., Tar (Gubicza), Ferreira (Benedek), Boromisza D. (Kovács M.), Kovács G. Edző: Pető Tamás. Csorna: Lőre _ Nagy, Jakab, Németh (Szabó M.), Varga T. (Fenyő), Kiss (Varga L.), Gál, Csonka, Leal, Lajtos, Horváth. Edző: Varga Péter.

Gólszerző: Boromisza G., illetve Leal.

Kiállítva: Szabó A. a 45. percben, illetve Horváth a 75. percben.

Újbuda-Pápa II - 2:1 (2:0)

Budapest. Vezette: Molnár. Újbuda FC: Váradi _ Kun, Székely, Khiesz, Turi, Laki, Vörös (Lókai), Bruckner (Sivák), Huszty (Marton), Lettrich, Németh. Edző: Suskó Ferenc. Lombard Pápa II: Giczi _ Kalmár B. (Budavári), Enyingi I M., Bolla, Páli, Somogyi, Enyingi II M., Horváth, Baldauf (Kalmár D.), Szolga, Radics. Edző: Nagy Mihály.

Gólszerző: Turi, Khiesz, ill. Bolla.

A bajnokság végeredménye: 1. Dorog 58 pont, 2. Andráshida 56, 3. Mosonmagyaróvár 54, 4. Balatonfüred 50, ...13. Pápa II 18.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!