Sport

2017.02.04. 14:00

Elérte a csúcsterhelést az Ajka

Ketten is sérülést szenvedtek az FC Ajka szombati felkészülési találkozóján.

Horváth Gábor

FC Ajka-Andráshida 0:1 (0:1)

Ajka, 50 néző. V.: Szalai. FC Ajka: Balogh (Dénes, 46.) - Pál, Pákai (Köles, 28.), Kovács Gergő, Csemer (Pataki, 36.), Hanzl, Tölgyesi, Skriba, Szabó, Lőrinczy, Kovács Gábor. Edző: Bücs Zsolt.

Az ajkai labdarúgók szombati vendége a szintén az NB III nyugati csoportjában szereplő Andráshida volt.

A 17. percben a kapu előtt eladott labdát követően Ferenczi került helyzetbe és 15 méterről a kapu közelébe helyezett, 0:1.

Az első félidőben Pákai, majd a hajrában Szabó sérülése miatt 10-10 percet emberhátrányban játszott az Ajka. A hazaiak végigtámadták a mérkőzést, de a kapu előtt nem volt szerencséjük. A játékosok fáradtan, lassan szőtték az akciókat, de a vendégek így is háromszor a gólvonalról rúgták ki a labdát, és az ajkaiak kétszer a kapufát is eltalálták.

Bücs Zsolt: - Most értük el a csúcsterhelést. Hét nap alatt ez volt a negyedik meccsünk, ebből hármat idegenben játszottunk. Megvoltak a helyzeteink ahhoz, hogy gólokat szerezzünk. Jövő héttől ráállunk a bajnoki ritmusra, és a finomításokon lesz a fő hangsúly.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!