Tihany

2014.05.10. 13:09

Elmentek a sztárok

Tihany - Pénteken este elmentek a világsztárok Tihanyból információnk szerint, szombaton kaszkadőrök dolgoznak a forgatáson. Úgy tudjuk, egy máskor üres volt Kádár-villánál ment napközben a The Spy, azaz kém című akciófilm forgatása a parton.

Kovács Erika

A villához vezető útnál külön a forgatásra szerződött biztonságiak őrzik a bejáratot, nagy a ki-, és bejárás szombaton is. A sztárok a településen elszórtan laktak, de a szállásadókkal szigorú titoktartást kötöttek, így részleteket senki nem mondott senkiről. Úgy tudjuk, a stábból többen is reggelire és vacsorára a Klub Tihanyba mentek. Egy magát megnevezni nem akaró személy lapunknak azt mondta, a forgatás helyszínén katonás fegyelem van, minden óramű pontossággal, kivételes profizmus mellett működik.

Állítólag Jason Statham volt az utolsó, akit pénteken este hét óra után kivittek luxuasautóval a villa helyszínéről, és mindenki Budapestre ment tovább. A sztárokat autóval hozták és avval is vittek el mindenkit. Tihanyban volt még szerdától Jude Law és Melissy McCarthy is, de 50 Cent, azaz Curtis Jackson nem.

A kijáratnál levő lakóépületekben senki nem látott semmit a forgatásból, és a sztárokkal sem találkoztak.

Azt is megtudtuk, a stáb nagyon jól érezte magát Tihanyban.

Egy New Yorkban élő Veszprém megyei férfi érdeklődésünkre elmondta, náluk is teljesen elzárják a forgatási helyszíneket a külvilágtól a zavartalan munka és a biztonság miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!