Veszprém

2015.01.22. 18:20

Jogászprofesszori vizit

Veszprém – Együttműködési céllal látogatott el Sárközy Tamás jogászprofesszor, egyetemi tanár, a Magyar Jogász Egylet (MJE) elnöke a Veszprém megyei tagozathoz, csütörtökön.

Kovács Erika

A híres vendég Kovácsfiné Nagy Judit, az MJE Veszprém megyei tagozata elnöke meghívására látogatott el megyénkbe, ahol a Veszprémi Nyomozó Ügyészség épületében találkozott itteni kollégáival.

Fotó: Penovác Károly

A zárt körben megtartott megbeszélésen részt vett Zsohár András, az MJE ellenőrző bizottsága elnöke, Magyarádyné Vándor Zsuszanna, az MJE ellenőrző bizottsága tagja, Kulmanné Cs. Varga Edit az MJE Veszprém Megyei Tagozat vezetősége tagja, Szabó Györgyi, az MJE Veszprém Megyei Tagozat vezetősége tagja, valamint Mód Péter, az MJE Veszprém Megyei Tagozat vezetősége tagja. A jogászprofesszor látogatása célját érintő kérdésünkre többek között azt mondta, hogy szívesen ad segítséget, illetőleg támogatást a nemrégiben újjászerveződött, új vezetőséggel és tagokkal működő Veszprém megyei egyletnek.


Hozzátette: ma is aktívan él, mindig örömmel látogat megyénkbe, nyaranta a Balatont rendszeresen felkeresi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!