Baleset

2017.11.03. 10:12

Várpalotai hintabaleset: Krisztofer egyre jobban van!

Örömömben elsírtam magam, amikor a minap Krisztofer, a fiam már arra is képes volt, hogy puszit adjon! – újságolta örömmel a jó hírt a fiatalember édesanyja, Máthé Zoltánné Dia. A fiú életveszélyesen megsérült, amikor idén, szeptember 2-án kizuhant ki egy kalapácshintából Várpalotán, amely működés közben meghibásodott.

Kovács Erika

-Gyötrelmes, és kemény két hónap áll mögöttünk, de mi kezdettől fogva abban bíztunk, hogy a fiúnk meggyógyul, így fogalmaz a 18 éves fiatalember édesanyja. Dia beszél arról, hogy megsérült fia a veszprémi kórházba, majd a győribe, majd ismét a veszprémi egészségügyi intézménybe került, és onnan szállították át körülbelül egy hónapja Budapestre, az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet intenzív osztályára.

-Krisztofer csodálatosan fejlődik, korábban csak aludt folyamatosan, egyik lábát tudta mozgatni, most már sokat fenn van, mindkét lábát, kezét mozgatja, igaz, a bal keze nagyon fáj, kicsit még görcsös, de ő saját maga masszírozza a kezét, beszél fia állapotáról Dia. Elmondja az asszony azt is, hogy már ő eteti fiát, és a tolókocsiban, amelyhez még rögzíteni kell, mert nem tudja tartani magát üléskor, de ki tudja vinni néhány percre az udvarra, a friss levegőre.

-Abban bízom, a fiam kikerülhet az intenzív osztályról, és akkor karácsonyra talán haza is hozhatom kicsit! Krisztofer felgyógyul, tudom, ebben hiszek, és az is rengeteg erőt ad, hogy sokan szorítanak neki, imádkoznak érte! – fogalmaz a fiú édesanyja, aki naponta vonatozik fiához Budapestre. A nyolc gyerekes család Veszprémből elköltözött Győrbe, egy albérletbe, ugyanis Dia odavaló és rokonai is ott élnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!