kőleves és halászlé2019.10.30. 22:45Levesek és történeteik a Magyar Konyha legújabb kiadványábanA leves megkülönböztetett étel, és nemcsak a magyar ember számára, hanem más nemzeteknél is.A leves megkülönböztetett étel, és nemcsak a magyar ember számára, hanem más nemzeteknél is.
Gasztrokalauz2019.06.26. 16:34333 jó balatoni helyet mutatnak be a Magyar Konyha gasztrokalauzábanA gasztroforradalom nem csak egy múló divat. Inkább közérzet, életérzés: vágy a jó ételre, a jó életre.A gasztroforradalom nem csak egy múló divat. Inkább közérzet, életérzés: vágy a jó ételre, a jó életre.
előadás veszprémben2019.06.05. 19:13Vinkó József finom humorral fűszerezte gasztrotörténeteitVinkó József dramaturg, műfordító, újságíró tartott nagy sikerű előadást a Veszprémi Középiskolai Kollégiumban a Kollégiumi Íz-faktor nevű projekt keretében. Vinkó József dramaturg, műfordító, újságíró tartott nagy sikerű előadást a Veszprémi Középiskolai Kollégiumban a Kollégiumi Íz-faktor nevű projekt keretében.
Hírek2016.11.19. 11:51Magyar ember addig eszik, amíg a koporsóba teszik - Reggeli irodalmi és gasztronómiai finomságok BalatonfüredenA Hamvas Béla Asztaltársaság a magyar irodalom és a gasztronómia szerelmeseinek szervezett programot: Gáblit, vagyis gábelfrühstück-öt.A Hamvas Béla Asztaltársaság a magyar irodalom és a gasztronómia szerelmeseinek szervezett programot: Gáblit, vagyis gábelfrühstück-öt.