Kinter Oszkár megmutatja - Fotókkal!

Kinter Oszkár elhatározta, hogy legyőzi Bódi Sylvit, Pintér Tibort és az Irigy Hónaljmirigy két nevettetőjét: Varga Győzőt és Sipos Tamást. A Cool TV sportos műsorvezetője az utolsó pillanatban benevezett az Országos Wakeboard Bajnokság sztárfutamára

Nagy Terka

Már csak néhány nap van hátra a július 24-25-ei Országos Wakeboard Bajnokságig, Kinter Oszkár azonban úgy gondolta, neki ez a kevés idő is elég ahhoz, hogy becsülettel felkészüljön a megmérettetésig. 

A műsorvezető benevezett a verseny sztárfutamára, ahol Bódi Sylvivel, Pintér Tiborral, Varga Győzővel és Sipos Tamással száll a vízre.

A műsorvezetőről kiderült, gyakorlott wakeboardos: három éve, heti háromszor jár a Velencei-tóra csúszni.

„Mindig is imádtam a vízi sportokat, a wakeboard viszont mindent felülmúl.  Ez a sport ugyanis a küzdeni tudásról is szól. 

Egy-egy trükk gyakorlásánál a saját határaimat, képességeimet feszegetem. Bár már eltörött a bordám, csonthártya-gyulladást is kaptam, de nem hagytam abba, tovább edzettem. 

Nem gondolom, hogy ez veszélyesebb sport volna, mint a többi, a sérülés veszélye mindenütt fennáll” – fejtette ki véleményét a műsorvezető, aki eddig még nem indult versenyen, ugyanakkor hiszi, hogy ezt a futamot van esélye megnyerni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!