SP a kassza mögé áll

Május 10-én három tini-sztár áll a kasszák mögé, hogy jegyeket áruljanak a VIVA Comet gálára. SP, Barbee és a BNF tagjai mindannyian nagyon várják már a díjátadót, ami nem is csoda, hiszen mindhárman fellépnek majd az este folyamán. Az eddig kiderült nevek mellett különleges produkcióval készül a gálára Lola, Király Viktor és Brasch Bence is.

Kiss Nikolett

Cascada, Ákos, SP, Brasch Bence, Király Viktor, Barbee, LL Junior, Stereo 2.0, Josh és Jutta, BNF, Rami, Anti Fitness Club, Bad Boyz, Idiot Side: fantasztikus névsorral készül a VIVA az idei, 10. jubileumi Comet gálára. A fellépők mindegyike valamilyen különleges, eddig soha nem látott produkciót ad elő az este folyamán.

A sztárok közül hárman, Barbee, SP, és a BNF május 10-én három órán keresztül fognak jegyet árulni Budapesten a Comet gálára. De vajon kinek jön el több rajongója?

„Már 2 hónapja Comet lázban égek, alig várom a június 17-ét. Az estére egy duett előadással készülök, de hogy ki lesz a párom, az még egyelőre titok. Nagyon látványos fellépés lesz, rengeteg látványelemmel és tánccal. Május 10-én pedig mindenkit várok a jegyirodában!”- mondta a kétszeres Comet győztes SP.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!