Celebmustra

2023.11.05. 18:00

Tóth Gabi óriásit megy az új dalával, már az élmezőnyben az Átkozott nyár

Ezen a héten sem unatkoztak a Veszprém vármegyei hírességek. Mondjuk is, kivel mi történt! A főszerepben ezúttal a zenészek, énekesek állnak.

Veol.hu

A veszpérmi kötődésű mulatós sztár, Nótár Mary nem akármit ünnepelhetett ezen a hétvégén: Ruszó Tibivel közösen jegyzett, napra pontosan egy hónapja bemutatott új klipje, a Tábortűz/Amarici átlépte a másfélmilliós megtekintést. Sőt, most már az 1,6 milliósat is. 

Ezen a héten is volt Veszprém vármegyei dalpremier egyébként. A tapolcai származású Tóth Gabi Átkozott nyár című dala is most jelent meg. Ez a szám is szép eredményeket produkál. Több mint félmilliós megtekintést hozott össze öt nap alatt, és jelenleg a negyedik a legfelkapottabb zeneszám.

A huszárokelőpusztai trófeaszemlén Pál István Szalonna népzenésszel találkoztunk, a tapolcai Halász Rebeka elárulta, hogyan készül a Sztárban sztár leszek! vasárnapi élő show-jára, Pitti Katalin operaénekesnek pedig egész Litér drukkol. Sőt! Nem pusztán drukkol, de szavazatokat is gyűjt, hogy Prima Primissima díjas lehessen a település híres és tehetséges szülöttje.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!