növelik a lefedettséget

2020.07.09. 16:00

Veszprémben is átvételi pontot nyit az IKEA

Új átvételi pontot nyit az IKEA Veszprémben. Július 10-től már nem csak Győrbe, hanem Veszprémbe is kérhetik a rendelésük kézbesítését a cég weboldalán a vásárlók, akik jövő péntektől vehetik át termékeiket.

Fotó: Illusztráció

Azoknak, akik a termékeket az IKEA.hu weboldalon rendelik meg és a „Kattints és Vedd át” szolgáltatást választják, ezentúl lehetőségük lesz a megrendelésüket közvetlenül Veszprémben, a Házgyári úton is átvenni. A veszprémi Átvételi Pont szerdán és pénteken 11:00 és 18:00 óra, valamint szombaton 8:00 és 13:00 óra között lesz nyitv, áll a cég közleményében.

A veszprémi átvételi pont egyszerűen elérhető a nyugat-magyarországi régió vásárlói számára, akiknek így a vásárláshoz nem kell elutazniuk a budapesti vagy budaörsi IKEA áruházakig, megspórolva egy legalább 100 km-es, egy-másfél órányi utazást.

A házhoz szállítás kényelmes és megfizethető alternatíváját nyújtó szolgáltatás ára a megrendelt csomagok összsúlya szerint alakul.

„Továbbra is azon dolgozunk, hogy úgy fejlesszük a szolgáltatásainkat, hogy minél több ember számára legyünk elérhetők. A veszprémi Átvételi Ponttal jelentős mértékben növekszik a nyugat-magyarországi lefedettségünk, ennek a pontnak meghatározó szerepe lehet a nyugati régió, illetve a Balaton északi partján található nyaralók, hétvégi házak gyorsabb és kényelmesebb kiszolgálásban” – mondta el Szabó Tamás, az IKEA Market Fulfilment Managere.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában