hirdetés

2021.05.31. 15:30

A medence webáruház egyik legkeresettebb szolgáltatása

A medence webáruház, a népszerű Medence Diszkont, magasan felülmúlja a vetélytársakat abban a tekintetben, hogy nemcsak a minőségi termékek megrendelését teszi lehetővé, de praktikus tanácsokkal is szolgál a leendő medencetulajdonosoknak. Emellett a csapat minőségi szolgáltatást nyújt mindazoknak, akik nem szeretnék a véletlenre bízni többek között a medencéjük telepítését, építését vagy téliesítését.

Outdoor swimming pool around hotel and resort - Holiday Vacation concept

Fotó: SIRAPHOL S.

Komoly szakmai tudást igényel a medenceépítés

A medence építés, komplex feladat lévén, komoly szakmai tudást igénylő munka. A medence webáruház csapata mindenben az ügyfelei rendelkezésére áll, legyen szó a medenceépítéssel járó kőművesmunkáról, fóliázásról vagy a gépészeti berendezések beszereléséről. Természetesen mindezt a legapróbb részletig az ügyfelek kívánságai mentén haladva, személyre szabott megoldásokkal megfűszerezve.

Készüljünk fel a télre profi módon!

A kültéri medencék kifejezetten szezonális felhasználáshoz kötöttek, az őszi-téli hideg hónapokban használaton kívül állnak. A medencét, annak minden berendezésével, tartozékával együtt fel kell készíteni a hideg időszakra annak érdekében, hogy sokáig megőrizze a kifogástalan állapotát. A medence webáruház gárdája ebben a témában is kiemelkedő minőségű szolgáltatást nyújt, és nemcsak a gépészeti egységek szakszerű leszerelésében áll a rendelkezésünkre, de a medence vegyszerezésében, illetve profi fóliázásában is.

A medence webáruház szakemberei a karbantartást is vállalják

Azok a személyek, akik már egy ideje egy nagyobb medence boldog tulajdonosainak mondhatják magukat, tudják jól, hogy a makulátlan tiszta víz fenntartása komoly erőfeszítést igényel az egyén részéről. A Medence Diszkont munkatársai magukra vállalják ezt a valóban idő- és energiaigényes feladatot, és heti néhány órában elvégzik a szükséges karbantartási teendőket.

A medence mentés sem akadály

A nem megfelelően karbantartott medencékben sajnos előbb-utóbb elkerülhetetlenül megjelennek az algák. A problémára két megoldás létezik: a víz komplett cseréje, illetve az algák megfelelő szerekkel való eltüntetése. Bármelyik utat is válasszuk, a csapatra rábízhatjuk magunkat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában