Hogyan készül a döntőre Veszprém megye legszebb lánya?

Tóth Flóra Fanni Veszprém megye legszebb lányaként a jutott tovább a Tündérszépek 2021 szépségverseny országos fordulójába. Most megkerestük, mi történt vele az elmúlt időszakban, és hogyan készül a verseny döntőjére.

Horváth László

20210414 Várpalota. Tóth Flóra Fanni Tündérszépek verseny megyei továbbjutója. Fotó: Pesthy Márton PM Veszprém Megyei Napló

Fotó: Pesthy Márton/Napló

Mint arról beszámoltunk a Tündérszépek zsűrije kiválasztotta azt a huszonegy lányt, aki a közönség kedvencével kiegészülve részt vesz az országos döntőben. Veszprém megyét Tóth Flóra Fanni képviselheti.

A héten felkerestük, és arról érdeklődtünk, hogyan telnek a hétköznapjai a regionális forduló áprilisi eredményhirdetése óta.

- Csinálom a jogosítványt, Veszprémben vezetek, mindemellett újra elkezdődött a suli, nagyon sokat kell tanulnom, így hiába a nyitás, a lazítás ellenére sincs sok szabadidőm. Elég zsúfolt az életem, de hétvégente természetesen van lehetőségem a barátaimmal találkozni és kicsit kimozdulni.

Fotó: Pesthy Márton/Napló

Természetesen arra is kíváncsiak voltunk, miként készül a Tündérszépek országos szépségversenyünk döntőjére.

- Tartom a diétát és továbbra is sokat edzek, igyekszem a lehető legjobb formámat hozni a verseny döntőjében. Nagyon várom már az élő műsort, és az azt megelőző tábort egyaránt.

Büszkeséggel tölt el, hogy Veszprém megyét képviselve léphetek majd színpadra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában