Változatos, minden korosztályt megmozgató műsorokkal várták a noszlopiakat

Öt szombaton át mulatott a település az elmúlt hónapban, helyi és ismert előadók műsora szórakoztatta a lakosokat, illetve az elmaradt gyereknapot is bepótolták.

Laskovics Márió

Július utolsó szombatján az elmaradt gyereknapot pótolta be az önkormányzat

Forrás: önkormányzat

Noszlopi öt szombat fesztivál néven ingyenes rendezvénysorozatot tartott az önkormányzat a Noszlop Községért Alapítvánnyal közös szervezésben július folyamán a hivatal udvarára kihelyezett sátorban.

A változatos, minden korosztályt megmozgató műsorokkal kapcsolatban Farkasné Szolnoki Brigitta polgármester elmondta, hogy a pandémia okozta bezártságból szerették volna kimozdítani az embereket ezzel a könnyű nyári fesztivállal.

Július utolsó szombatján az elmaradt gyereknapot pótolta be az önkormányzat Fotó: önkormányzat

A színpadon környékbeli zenészek és ismert előadók egyaránt felléptek, így a közönség tapsolhatott a Rövid zenekarnak, a Potyautasok és az Extázis együtteseknek, Csóka Szabi és Barbi nótaénekeseknek, Márió, Sipos F. Tamás, valamint Mészáros Adrián énekeseknek. Egyéb műsorszámok is helyet kaptak, így például Bach Szilvia humorista és a Zsoodance tánccsoport szintén szórakoztatta a résztvevőket.

A rendezvénysorozat utolsó szombatját a gyermekeknek szentelték, amellyel az elmaradt gyereknapot és a helyi specialitásnak számító Liliputi találkozót szerették volna bepótolni. Kézműves foglalkozás, játszóház, népi játékok, plüsspónik, légvár, illetve bábelőadás várta a kicsiket és szüleiket.

A hivatal udvarán felállított rendezvénysátorban a Zsoodance tánccsoport is bemutatkozott Fotó: önkormányzat

– A hétvégék jól sikerültek és ezzel a lendülettel fogjuk tovább folytatni a munkánkat, melyet követhetnek a község hivatalos közösségi oldalán. A 2019. évi választások óta rengeteg pozitív változás történt a településen mind programok, mind a lakosság összetartása szempontjából. A lakosok jól érezték ezúttal is magukat és már várják a következő rendezvényt – tette hozzá a faluvezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában