A Kabóca Bábszínház is részt vesz a Jutasi Piknik és Olimpián

A Kabóca Bábszínház is részt vesz az Agóra Veszprém Kulturális Központ és a Veszprém-Balaton 2023 szervezésében megvalósuló Jutasi Piknik és Olimpia eseményen, amit a Táborállás és a Kálvin János parkban, továbbá a Deák-iskola előtti udvaron tartanak meg szeptember 19-én, vasárnap 10 és 21 óra között.

Rimányi Zita

A cirkuszi tematika nemcsak a meghívott produkciók szintjén jelenik meg programkínálatukban, bemutatják ugyanis a Nyakigláb artisták a Piknik Porondon című előadásukat. A meghívott külföldi artistákkal, bábokkal és gólyalábas résztvevőkkel megvalósuló produkcióból már a Kabóciádé Családi Fesztiválon is láthatott kis ízelítőt a közönség, akinek akkor tetszett mutatványuk, most is érdemes megnéznie.

Vendégük lesz továbbá a Jambóza bábcirkusz című produkció. A kicsik egy speciális sátorban, a Tintaló cirkuszban élvezhetik a mini-marionettekkel előadott bohóctréfákat és a Simorág TánCirkusz Tükörmese előadása is a Jutasi Piknikre látogat. Várják a kicsiket és a nagyokat, a kurtalábúak és az óriásléptűek is jól érzik majd magukat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában