Jó helyre került a frissítő

2021.11.23. 21:01

Mentősöknek vittek vizet az amerikai katonák

A veszprémi Covid-tesztponton dolgozó mentősöknek adományoztak ásványvizet az amerikai katonák.

Napló-információ

Fotó: Domján Attila/Képviselői Iroda

Az amerikai hadsereg Bushmaster 1-16 csapata Veszprém-Gyulafirátóton állomásozott. Több jótékony akciójuk volt Veszprémben és a környéken. Kedden a négyautónyi vizet Omar E. Gonzalez őrnagy, Alexis Lucena törzsőrmester a 191st Regional Support Grouptól és Nagy Róbert a Bushmasters 1-16 csapattól vitte a veszprémi Covid-tesztponthoz, a Recovery Service Kft., valamint a Happ Kft. támogatásával, akik a fuvarozásban segítettek.

Nagy Róbert amerikai katona úgy fogalmazott: – Hárman maradtunk az utolsó simításokat és a papírmunkát elvégezni, de még maradt időnk egy kis támogatás nyújtására. Úgy gondoltuk, hogy a mostani Covid-helyzetben a legnagyobb harcosokat, a mentősöket támogatjuk.

Ovádi Péter országgyűlési képviselő megköszönte az amerikai katonáknak, hogy sokadjára ott segítettek, ahol tudtak. – A frissítő nagyon jó helyre került. Köszönöm a mentősök és minden egészségügyi dolgozó emberfeletti munkáját. Arra kérek mindenkit, hogy éljen az oltás lehetőségével és vegye azt fel! Oltási akcióhét van, így még egyszerűbben, regisztráció nélkül kérheti mindenki az első, második vagy a harmadik oltást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában