Felvidéki énekesek Pápakovácsiban

2022.01.08. 09:00

Fergeteges újévi koncertet adtak a Háromkirályok

Nagy sikerű újévi koncertet adott a Háromkirályok nevű énekestrió a pápakovácsi általános iskola tornatermében.

Polgár Bettina

Színpadon a Háromkirályok

Forrás: önkormányzat

Burghardt Ferenc polgármester elmondta, az önkormányzat részéről már 2020-ban felmerült az újévi koncert gondolata, melyet hagyományteremtő szándékkal akartak megszervezni. Sajnos a járványhelyzet miatt ez 2021 januárjában nem valósulhatott meg. 
– Idén viszont lehetőség nyílt arra, hogy a Háromkirályok énekesei újévi koncertet adjanak a településen. Mindez az Előadó-művészeti szervezetek többlettámogatása című pályázat révén, a Veszprém Megyei Önkormányzat támogatásával valósult – közölte a polgármester. 
A rendezvénynek az általános iskola tornaterme adott otthont. 
– A három felvidéki énekes nem volt ismeretlen a település lakói számára, hiszen más formációkban már korábban is szerepeltek nálunk. Vadkerti Imre (a Kormorán együttes énekese), Kovács Koppány (a Rómeó Vérzik zenekar alapítója és énekese) és Derzsi György (színész, zenész, zeneszerző) koncertje nagyszámú érdeklődőt vonzott. A műsor során többféle zenei stílusban csillogtatták meg tehetségüket a művészek. A koncert fogadtatását mi sem példázza jobban, mint hogy a publikum tapsorkánnal köszönte meg a csodálatos élményt. Befejezésként a jelenlévők pezsgővel koccintottak egy boldogabb új évre – mondta Burghardt Ferenc. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában