Táborok

2022.05.19. 12:00

Hasznosan tölthetik el a nyári szünidőt a veszprémi gyerekek

Számos nyári tábor közül választhatnak a szülők a megyeszékhelyen.

Marton Attila

Forrás: Pixabay

A táborozási lehetőségekről Hegedűs Barbara alpolgármester (Fidesz–KDNP) beszélt. Elmondta, idén is megrendezik az önkormányzati napközis tábort a megyeszékhelyen. Az öthetes, június 27- től július 29-ig tartó táborba azokat az 1–7. osztályos tanulókat várják, akik veszprémi általános iskolába járnak, és bejelentett veszprémi lakcímmel rendelkeznek. A tábor helyszíne idén is a Deák Ferenc Általános Iskola lesz. A tervezett programok között balatoni hajózás, állatkerti látogatás, sportrendezvények és kirándulások is szerepelnek. 

A családokat, gyermekeket a nyári szünidőben emellett a város intézményeinek foglalkozásai, táborai is segítik a vakáció hasznos eltöltésében. Többek között a Veszprémi Petőfi Színház, az Agóra Veszprém Kulturális Központ, az Eötvös Károly Megyei Könyvtár és újszereplőként a Digitális Tudásközpont is szervez tábort többféle tematika szerint, különböző korosztályoknak a nyár folyamán. Az intézmények mellett számos sportegyesület, civil szervezet, valamint több szolgáltató is programokkal, foglalkozásokkal várja a gyerekeket a szünidőben. Az elérhető kínálatról a város közösségi oldalán és honlapján lehet tájékozódni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában