Ijedtség, imádkozás, napozás

2023.09.23. 13:00

Belenézett már egy hattyú torkába?

,,Pár kedvenc képemet szívesen látnám a Naplóban. Kettőn napozó imádkozó sáska látható az ősz eleji napfényben, ezek veszprémi kertünkben készültek. A hattyús képek Tihanyban, pár héttel ezelőtt. Kicsit megijedtem, amikor a Balaton vizén úszó madár a csőrét tátva közeledett felém" – írta lapunknak Szeghalmi Mihályné, Marika, aki egy korábbi akciónkra reagált, most pedig őszi fotós felhívásunk szerint a legszebb és a legmókásabb faludíszítések képeit várjuk.

Rimányi Zita

Korábbi fotós felhívásunkra a veszprémi Szeghalmi Mihályné, Marika is küldött képeket, napozó sáskáról, csőrét tátó hattyúról Fotók: olvasó

Olvasóink olyan fényképeket küldhetnek november 30-ig, amelyeken megörökítik a települések tereire, útjai mellé, a házak portái elé készített szebbnél szebb és igazán ötletdús, mókás díszeket, az évszakra jellemző alkotásokat. 

Fotó: olvasó

Az a legjobb, ha megfogalmazzák, hogy a fényképükről, az adott kompozícióról mi jutott eszükbe. Azt kérjük, hogy a helyszínt és a lakhelyüket mindenképpen írják bele a [email protected] címre postázott e-mailbe, azt szintén, megjelenhet-e a kép és a készítőjének neve lapunk felületein! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában