Kutyás kirándulás a Kab-hegy lábánál

2024.01.29. 07:00

Belopta magát a szívünkbe a polányi pulipár – Pite és Vacak most kiszebábbal pózolt

Rögtön rajongói lettünk Pitének és Vacaknak, magyarpolányi olvasóink pulijainak, a túrafotózás modelljeinek, akikkel szebb a táj, a Somló és környéke. Ezért izgalommal olvastuk, amikor a két hungarikum újabb hétvégéjéről számolt be gazdijuk, Dávid Barbara.

Rimányi Zita

A polányi pulipár a Kab-hegy lábánál Fotó: olvasó

„Nagy örömet szerzett nekünk, hogy beloptuk magunkat egy újságírói szívbe. A hétvégén ismét útra keltünk, de csak egy rövidke túrára, mert fontos farsangi kellékesek voltunk a nap folyamán, farsangfarki kiszebáb készítéséhez asszisztáltunk.

Pite és Vacak most kiszebábbal pózolt Fotó: olvasó 

Fárasztó volt azt a rengeteg szalmát mind a mellényünkbe, a bundazsebünkbe gyömöszölni, utána pedig türelemmel várni, míg a gazdik mindet visszaveszik tőlünk. Így hiába volt a sok-sok fáradozás, üres zsebbel indulhattunk útnak a Kab-hegy lábánál lévő Lugos-tető Molnár Gábor-kilátójához. De megérte, mert gyönyörű volt az idő, s a délelőtti szelet is magunk mögött hagyhattuk. Hazafelé meglepett minket egy gyönyörű naplemente, a szürkület a Somlóval. Csodás hetet kívánunk! Szeretettel: Pite, Vacak" – így tolmácsolta feltételezhető gondolataikat gazdijuk. Korábbi cikkünkben pedig arról írhattunk, hogy a Somló szőlősorainál jártak, pózoltak a kedves ebek.

Naplemente, szürkület a Somló látványával Fotó: olvasó 
Elvarázsolta egy hely? Küldje el! A túráikon készült kedvenc képeiket továbbra is várjuk, de ha nehéz is, jól válogassanak! Azt kérjük, hogy csak egy-két nagyon különleges fotót válasszanak ki. A képeket a [email protected] postafiókba várjuk. Kérjük, mindenképp írja bele az e-mailbe, hogy hol és mikor készült a fotó, ki készítette. Azt is jelezze, hol lakik, és hogy hozzájárul-e ahhoz, hogy a fotó megjelenjen a Napló felületein. RZ

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában