Balatoni Jegesmedvék fürdőzése

2024.02.18. 11:30

Perui fiatalember is csobbant a Balatonban – Hatalmas élmény a téli fürdőzés!

Vastaps kísérte a Balatoni Jegesmedvék részéről, amikor a perui fiatalember is erőt vett magán, és alámerült a hideg Balatonban február 17-én, szombat délelőtt a Budatava strandon. Ő is a nyolc kezdő közé tartozott, és azt mondta, hatalmas élményt jelentett neki a téli fürdőzés, amire már régóta készült.

Kovács Erika

Több mint negyvenen vettek részt az egész országból a szombati a csobbanáson

Fotó: Kovács Erika

 

Több mint negyvenen vettek részt az egész országból a szombati a csobbanáson, amit ezúttal is speciális légzés, bemelegítő parti torna előzött meg, majd a fürdés után a visszamelegedés is a parton történt. 

Fotó: Kovács Erika

A résztvevők arról beszéltek, hogy nagyon élvezték a fürdőzést, Pribék István tréner, a csapat vezetője pedig most is garantálta a biztonságos, vezetett, élvezetes csobbanást, majd a fürdőzés után szokása szerint forró teát, kávét és stílusosan Balaton szeletet kínált. A mólónál most is sokan nézték meg kabátban, sapkában a téli balatoni fürdőzőket, és azt mondták, „ők bizony soha nem lennének képesek erre”. 

balatoni jegesmedvék
Fotó: Kovács Erika

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában